18 plus editie 1

Geplaatst door  //  18 Plus  //  Reacties uitgeschakeld voor 18 plus editie 1 // 6.889 keer bekeken

COVERGIRL MICHELLE (18): ‘IK BEN NOG EEN GROENTJE…’
Wat een beauty… Michelle, onze covergirl! Uitgeroepen door de redactie als het mooiste meisje van dit nummer. Of zoals hoofdredacteur Philippe Machin haar omschreef: Michelle is een echt hebbedingetje! Wie is voor jou de ware? Dat is voor mij een rijpere man, die veel reist en veel van de wereld heeft gezien. Het doet er niet toe of hij een zakenman is, die naar Tokio of Rio vliegt, of een ruwe trucker, die het land met zijn vrachtwagen doorkruist. Ik wil een kerel, die me van alles kan leren… in het bijzonder als het op neuken aankomt. Je zult me vast niet geloven, maar ik ben nog een groentje…

SASHA (18): GEEN LELIJK EENDJE MEER…
Vond je het leuk om naakt te poseren? Eerlijk antwoord? Ja! Vorig jaar had ik nog dat puberale gevoel dat ik een lelijk eendje was. Je weet wel hoe zoiets ontstaat: lelijke bril op, fietsenrek in de mond… kortom, toen ik die fase ontgroeid was, wilde ik maar één ding: de wereld laten zien dat ik een aantrekkelijke vrouw was geworden. Hoe vaak masturbeer je? Elke dag. Pijpen: no way/lekker/supperlekker: Superlekker. Het intieme van pijpen maakt me nog geiler. Spugen of slikken: Ik slik. Het laatste wat ik wil, is een man beledigen.

ARIEL (19): ROOD, HEET & SEXY
To bi or not to bi: Ik heb weinig gehad met vrouwen, maar ik ben er van overtuigd dat wij van elkaar weten wat we wel of niet lekker vinden. Orale sex? Ik ga door met pijpen tot een jongen begint te spuiten! Hoe beleef je je sexualiteit? Als ik opgewonden ben… dan is het helpers weg! Favoriete houding: Wil je mijn top drie horen? Eén: op zijn hondjes. Twee: zittend op zijn lul en drie: 69. Mijn wildste fantasie: Even kijken… Ik fantaseer graag dat ik een sexslavin ben, die alles moet doen wat een dominante man van me verlangt. Waarom ben ik gaan poseren: Om te kunnen zeggen dat ik het gedaan heb. Ik wilde bewijzen dat ik heet en sexy ben.

HEIDI (18) & YASMINE (19): LANGS BERG EN DAL
Yasmine: “Heidi en ik zijn op kampeervakantie geweest. Alleen noemen wij het onze ‘kutjesvakantie’, omdat we veel tijd in elkaars slaapzakken hebben doorgebracht. Ook overdag hebben we het er lekker van genomen. Terwijl iedereen dacht dat we een pittige wandeltocht maakten, ging Heidi met haar tong op ontdekkingstocht tussen mijn schaamlippen.” Heidi: “Yasmine wilde zo graag geneukt worden dat ik een kilo bananen heb gekocht… de rest laat ik aan jullie fantasie over.”

FAYE (18): ‘IK HAAT SLEUR!’
Heb je bijzondere talenten? Ik kan heel goed pijpen. Spugen of slikken? Dat hangt ervan af. De ene keer wel, de andere keer niet. Ik vind het opwindend als een man op mijn gezicht klaarkomt. Mijn favoriete houding in bed: Woefwoef… op z’n hondjes! Mijn geilste avontuur: Ik heb een keertje mijn vriend in de auto gepijpt… terwijl hij 140 km per uur reed! Levensgevaarlijk! Heetste fantasie: Bijt me, geef me op mijn donder, trek aan mijn haar, neuk me in mijn mond, kut en kont… doe waar je zin in hebt.

KRYSTAL (18):‘SMULLEN MAAR!’
Prins op het witte paard: Iemand die me aan kan. Dat zijn er niet zoveel. Sexuele voorkeur: Feitelijk ben ik heel ruimdenkend. Ik ben niet zo gauw ergens vies van. Wel vind ik het fijn als de man de leiding neemt. Favoriete standjes: Zowel van voren als van achteren… maar ik kan ook goed pijpen. Hoe vaak masturbeer ik per dag: Twee keer. De ideale manier om de dag te beginnen… en mee te eindigen… Je schaamt je voor: Die ene keer dat ik een meisje befte en vergat mijn kauwgum uit mijn mond te halen. Wat een plaktroep werd het! Levensdoel: Een lieve, begrijpende jongen leren kennen waarmee ik iedere ochtend een beschuitje eet… ooit, ooit, ooit!

Share
Get Adobe Flash player