18 plus editie 3

Geplaatst door  //  18 Plus  //  Reacties uitgeschakeld voor 18 plus editie 3 // 8.102 keer bekeken

JEWEL STYLES (19): EEN LIEF SCHATJE
Vind je het fijn om naakt te poseren? Ik moet bekennen dat ik me (nog) niet echt op mijn gemak voel voor de camera, al heb ik minder moeite met halfnaakt poseren. Ik ben nogal verlegen, weet je, al ken ik weinig remmingen.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel? Mijn kont! Mijn billen zijn dan wel groot, maar wel lekker stevig.
Hoe vaak masturbeer je? Masturberen? Zes dagen in de week. De zevende dag is een rustdag! Haha!
Favoriete masturbeermethode? Afhankelijk van mijn bui doe ik het met mijn vingers en anders met een vibrator.
En hoe zit het met pijpen? Mmm… dat vind ik superlekker! Daar komt bij dat ik het opwindend vind als jongens me hun lekkere plekjes toevertrouwen.
Doorslikken of uitspugen? Ik slik gewoon door. Dat gaat sneller en het scheelt lakens wassen.

DELILA (18): MEISJE MET RODE HAREN
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel? Niet mijn borsten. Ik ben bang dat die niet groter worden dan ze nu zijn. Nee, geef mij maar mijn billen. Ik merk dat jongens er naar gluren. Zelfs de onderwijzers kijken stiekem naar mijn kont.
Ben je bereid om met een oudere man sex te hebben? Ja hoor, als ze niet te oud zijn en er nog redelijk aantrekkelijk uitzien. Zo rond de 45 is mijn grens.
Hoe ben je ontmaagd? Door te neuken natuurlijk! Mijn ex-vriend en ik lagen te rotzooien op zijn bed en toen is het gebeurd.
Hoe vaak masturbeer je? Gemiddeld? Een keer per dag. Lang niet iedere dag, hoor. Af en toe haal ik het gemiddelde omhoog door me een paar keer per dag intensief te vingeren.
Hou je van pijpen? Nou en of. Bovendien maak ik er mijn vriend heel gelukkig mee. Die vindt gepijpt worden ontzettend lekker.

MADISON MASON (18: KWESTIE VAN GEVEN EN NEMEN
Wat is je favoriete houding? Dat zijn ze allemaal! Slechte sex bestaat niet voor mij. Ik heb onlangs voor het eerst op z’n hondjes geneukt en ik vond het heerlijk.
En hoe zit het met pijpen? Top! Geven en nemen is een van de principes in het leven… ook al ontvang ik liever dan ik geef. In dat opzicht ben ik een beetje egoïstisch.
To bi or not to bi? To bi! Ik vind het fijn om met een vrouw te flikflooien. Ik hou zeker ook van mannen, hoor. Maar meiden zijn zacht en sexy. Zelfs de tong van een vrouw is zachter.
Wat is je wildste sexfantasie? Ik zou graag een trio proberen, al is het alleen maar om te weten hoe het is. Het liefst een trio met een andere vrouw en een man, of zelfs met twee mannen tegelijk. Ik betwijfel of ik het aankan, maar ik vind het wel het proberen waard.

THEO (18): GEEF MIJ MAAR EEN VENT
Hai Theo! Hoe kom je aan die typische jongensnaam? Dat is de schuld van mijn moeder. In de jaren tachtig was ze een groupie. Ze vernoemde me naar de leadzangeres van de door haar aanbeden meidengroep, de Lunachicks. Ik lijk op haar en helaas was haar bijnaam Theo.
Ben je bisexueel? Integendeel. Geef mij maar een lekkere vent.
Wat voor verleidster ben je? Mijn vriend gaat uit zijn dak als ik hem sensueel lik. Niet in bed zoals de meesten doen, maar in de auto terwijl hij over de snelweg scheurt.
Vind jij het leuk om door je partner gelikt te worden? Ik vind het goddelijk, vooral als hij met zijn tong diep in mij binnendringt.
Heb je weleens anale sex geprobeerd? Ja. Het is cool, al heb ik liever dat mijn anus gelikt wordt in plaats van genaaid. Als ik dan klaarkom, is het bijna even lekker als van voren.

LINDSEY LEE (18): NEUKEN IS MIJN DING
Wat trekt als eerste jouw aandacht in iemand? Ik kijk eerst of die iemand een gebrek heeft. Een gebroken neus, een scheve tand of iets dergelijks. Een jongen met een perfect uiterlijk vind ik minder aantrekkelijk, terwijl een gebrek juist maakt dat hij uniek is.
To bi or not to bi? Laat mij maar bi wezen. Vrouwen zijn prachtig en zacht.
Waar knap je van af? Regeltjes en wetten. Nare, stijve mensen.
Favoriete masturbeermethode? Ik speel graag met mijn poesje als ik in bad lig. Ik vinger en ik streel me dan tergend langzaam… tot ik het niet meer uithou. Dan richt ik de massagedouche op mijn kut tot deze explodeert. Geweldig!
Doorslikken of uitspugen? Als ik een jongen pijp, slik ik altijd door. Het ene is onlosmakelijk met het andere verbonden.
Anale sex: no way/lekker/superlekker? Anale sex kan hypererotisch zijn, op voorwaarde dat je het met de juiste persoon doet.

HEATHER (18): IK BEN NYMFO-MANIAKAAL!
Beschrijf je persoonlijkheid… Ik ben nymfomane, ik zweer het! Ik heb alle symptomen. Ik wil continu neuken. Ik denk alleen maar aan naaien.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel? Mijn mond. Met je mond kun je een man helemaal gek maken.
Je diepste, je donkerste geheim? Niemand op school heeft ooit geweten dat ik nymfomane was, want ik had vier jaar lang dezelfde vriend. Ze zagen me als het braafste meisje van de school. Maar na mijn examen heb ik aak genomen. Ik heb toen heel wat afgeneukt, vooral oudere mannen. Ik was nymfo-maniakaal!
Waar raak je totaal opgewonden van? Een ouderwets pak slaag! Hoe meer je op mijn billen mept, hoe heter ik word.
Anale sex: no way/lekker/superlekker? Het verboden sexspel! Daar word ik echt geil van, vooral als mijn billen gloeien van al dat slaan.

Share
Get Adobe Flash player