Hustler Magazine 121

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 121 // 3.064 keer bekeken

CADEAUTJE! TRILLENDE COCKRING!
Voor trouwe lezers, maar ook voor diegenen die voor het eerst een Nederlandstalige Hustler kopen, hebben we bij dit nummer een vibrerende cockring bijgesloten! Dit speeltje werkt op een batterij. Het grote nieuws: deze cockring is gratis, kost niets, noppes, nada, zip, zilch, null! Met andere woorden: het is EEN CADEAUTJE!

FOTOREPORTAGES
Onze fotomodellen zouden beslist geen gek figuur slaan in een Miss-verkiezing. Maar ze hebben meer te bieden dan alleen een figuur, want ze staan voor alles open. Een genot om naar te kijken! Zoals covergirl Vanessa Lane, een felle vrouw, die je ritssluiting naar beneden kijkt. Maar ook Charlotte (een geil wijf), Roxy DeVille, die het aanlegt met Steven St. Croix, Hustler Honnepon Tera Wray, die trots haar ins and outs laat zien, Brooke Belle, Natasha Nice (een knappe lieverd), Prinzzess Sahara (heet en mooi), en Savannah Stern, die een aardig nummertje (gitaar) kan spelen, moeten beslist van binnen (en natuurlijk van buiten) gezien worden.

FANTASY ISLAND BESTAAT!
Freelance Hustler-verslaggever en globetrotter Joe Diamond woonde een tijdje in Amsterdam, om van daaruit naar Brazilië te vertrekken en het reisverslag ‘Goedkoop Genieten in Brazilië’ te schrijven (dat was in Hustler 99). Daarna werd het een tijdje stil rond Joe, maar dat was slechts schijn. In zijn onvermoeibare speurtochten naar sexparadijzen is hij voor deze reportage neergestreken in de Dominicaanse Republiek. Daar claimt hij het legendarische Fantasy Island ontdekt te hebben. Je kunt er alles doen voor weinig geld: onbeperkt biefstuk of kreeft eten en daarnaast zijn de poesjes smakelijk en goedkoop.

SEXY EN WULPS
In de serie Mooiste Vrouwen blikken we terug op het rijke en verleidelijke verleden van de filmindustrie, waarin wulpse filmsterren schitterden in geheide kaskrakers. De meeste erkende sexy filmsterren uit die tijd passeren de revue; van Jean Harlow, via Marilyn Monroe tot Sophia Loren en verder. Dit waren nou de vrouwen waar onze grootvaders, vaders, en misschien wijzelf ook nog wel, geil van werden. Neem Brigitte Bardot in haar jonge jaren, daar zouden we in deze tijd toch nog best een naaktreportage (in Hustler natuurlijk) van willen zien?

GROTE BORSTEN BABES
Er zijn mannen die kicken op – en vervolgens buiten zinnen raken van – grote boezems. Aan deze mannen hebben we in deze Hustler gedacht. In een reportage maken we een rondgang langs de erkende grote – zeg maar enorme – borsten babes, of op z’n Amerikaans: the big busty babes. Voor velen zou het even schrikken zijn om bijvoorbeeld Chelsea Charmes tegen, of beter gezegd: in het lijf te lopen, maar voor de grote-borsten-liefhebber zou het een groot voorrecht betekenen. Kijk en huiver of kijk en geniet.

MEER LEKKERS
Een naaktfoto van Brooke Hogan; Hilary Duff met een lul in haar mond en een aandeel ‘Sint Nicolaas’ van de Vereeniging tot Bestrijding van Slechte Lectuur. We weten wat onze lezers willen en we publiceren dat in een rubriek die we bij gebrek aan beter maar ditjes en datjes hebben genoemd.
Zonder humor vaart niemand wel. Waar zouden we zijn als we niet af en toe kunnen lachen? Hustler brengt harde en leuke humor in de vorm van cartoons en moppen. En deze moppen kun je tenminste doorvertellen.

Share
Get Adobe Flash player