Amber Gold

Geplaatst door  //  The girls  //  Reacties uitgeschakeld voor Amber Gold // 4.262 keer bekeken

Haar: Blonde
Ogen: Groen
Cupmaat: 34 C
Lengte: 155cm
Gewicht: 49,4 kilo

Biografie:

Geboorteplaats: Santa Barbara, California

Leeftijd: 18

Favoriete film: “Lethal Weapon.” I love Mel Gibson. Ik durf te wedden dat hij een grote lul heft
.
Favoriete liedje: “Billie Jean” van Michael Jackson. Me vriendin en ik danste altijd in onze kamer op dit nummer!

Favoriete eten: Chinese kip salade. Ik hou ervan om mijn lichaam in vorm te houden. Ik eet nauwelijks vet.

Houdt van: Computers en merk kleding.

Hekel aan: Grijpgrage mannen

Ambities: Ik wil een eigen zaak hebben en een machtige vrouw worden die dure merk kleding draagt en in een dike auto rijd! Ik wil zoveel macht hebben dat elke lul in een kamer zal salueren naar mijn tepels die je kan zien door mijn doorzichtige blouse die ik elke dag draag.

Beste plek om te neuken: Ik woon aan het strand en dat is de beste plek om te neuken. Het is zo geil als de golven over mijn naakte lichaam gaan.

Beste Sex: Dat was tijdens mijn examens op school. Ik was laat en werd wakker naast mijn huisgenoot. Die met haar tong over mijn clit ging. Ik had het nog nooit met een meisje gedaan, had er wel veel over gefantaseerd. Vooral over mijn huisgenoot, ik fantaseerde altijd hoe zij met haar perfecte tieten over mijn naakte lichaam heen ging. Die morgen werd mijn droom waarheid. En heb behoorlijk wat over beffen geleerd!

Favoriete positie: Ik wil bovenop! Dan heb ik controle!

Vraag en Antwoord:

HUSTLER: Houd je van pijpen?

AMBER: Zeker!! Dat wind mij zo op! Ik vind de tong het beste deel van het menselijke lichaam. Ik kan er heerlijk een harde lul mee likken of een lekker poesje mee likken.

HUSTLER: Ben je een porno fan?

AMBER: Natuurlijk ben ik dat, anders zou ik niet voor het beste Magazine ter wereld werken! Ik ben een grote Tera Patrick fan. Ik droom van haar prachtig lange benen om mijn nek heen zodat ik haar lekker kan beffen. Ik val op lange vrouwen met lekker grote zachte borsten!

Share