Hustler Magazine 120

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 120 // 3.177 keer bekeken

GRATIS INVULSCHEMA VOOR HET KOMENDE EK VOETBAL!
Speciaal voor de voetballiefhebbers en dan met name de Nederlandse (maar de Vlaamse lezers steunen ons, toch?) heeft Gerben den Heeten een sexy invulposter gemaakt. Handig om op te hangen en in te vullen. Als Nederland uit het toernooi wordt gewipt, of als het toernooi voorbij is, kun je de poster omdraaien. Daar staat namelijk de Hustler-Honnepon! Een mooie meid is en blijft altijd welkom!

FOTOREPORTAGES
Onze modellen geven veel prijs, ze hebben geen geheimen meer. Vergaap je aan de Franse Victoria Valmer (onze covergirl, die zich van top tot teen en van binnen en van buiten laat bekijken), Andie Valentino en Renae Cruz (een lesbisch stel dat heel intiem bezig is), Angel Dark (een waanzinnig knap meisje, dat eveneens op onze uitklapposter prijkt), Katarina Kat en Justin Magnum (die een ongehoord robbertje neuken), Renee Perez (een exotische schoonheid), Eufrat (een gewillige verleidster) en Cassie Young (die de knopen van je gulp kijkt)…

LIEFJE VAN AMERIKAANSE SENATOR VERTELT EN POSEERT
Senator David Vitter werd door Larry Flynt ontmaskerd als een ordinaire echtbreker (zie Hustler nummer 118), terwijl deze schijnheilige man bekend stond om zijn uitspraken over de ‘heiligheid van het huwelijk’. In dit nummer een interview met – en een naaktreportage van – het aantrekkelijke ex-liefje van Vitter!

MOORDENARES KRISTIN ROSSUM
Deze vrouw bezat alles om gelukkig te zijn: ze zag er goed uit, had veel talent, een goede opleiding, een prima baan en een liefhebbende echtgenoot – die ze vermoordde. Kristin Rossum dacht de perfecte moord te hebben gepleegd, maar – helaas voor haar – werd een over het hoofd gezien kleinigheidje deze koudbloedige moordenares fataal. Een adembenemend verslag.

VEEL LEKKERS
Een naaktfoto van Carrie Underwood, een halfnaakt van Rinko Kikuchi en een jeugdige, blote Rose McGowan. Claudia Schiffer met een lul in haar mond en vrouwen die zich in een jurk van condooms hullen. We weten wat onze lezers willen en publiceren dat in een rubriek die we bij gebrek aan beter maar ditjes en datjes hebben genoemd. Zonder humor vaart niemand wel. Waar zouden we zijn als we niet af en toe kunnen lachen? Hustler brengt harde en leuke humor in de vorm van cartoons en moppen. En die moppen kun je tenminste doorvertellen.

Share
Get Adobe Flash player