Hustler Magazine 122

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 122 // 3.885 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Dakoda Brookes is onze covergirl. We hebben haar niet zomaar uit de losse pols gekozen en een schitterende reportage aan haar gewijd. Nee, dit lekkere 18-jarige ding heeft de pornowereld stormenderhand veroverd en tegen diverse heilige huisjes geschopt. Minder opvallend, maar wel net zo sensationeel zijn de andere modellen, die in dit nummer hun opwachting maken. Zoals Del Miller & Steve Stallion, die laten zien waarvoor de man en – zeker – de vrouw geschapen zijn, Hustler Honnepon Tori Black, die zich zonder protest op een uitklapposter laat bekwijlen, de hete Spaanse Furie Sochee Malo, waarmee de mannen onder ons ongetwijfeld vakantie willen vieren, Sophia Lynn & Eva Angelina, die leuke spelletjes doen in een vrachtwagen en de werkelijk superknappe Ashlynn Brooke, die zo mooi is, dat je de pagina’s met trillende vingers omslaat…

HET BCCI SCHANDAAL
De ontluisterende waarheid over de handel en wandel van de zevende grootste bank ter wereld, waar Amerikaanse presidenten, drugskartels, generaals, islamitische terroristen en oliesjeiks op een schandalige manier bij betrokken waren. Hun handelwijze heeft de internationale belastingbetaler 10 miljard dollar gekost. Tijd voor de BCCI om eens met de billen bloot te gaan.

PST-PST! HET EERSTE SEXBLAD VAN NEDERLAND
Wie dacht dat ‘de Lach’ het eerste erotische tijdschrift van Nederland was, heeft het mis. Al in 1896 verscheen het voortreffelijk geïllustreerde weekblad ‘Pst-Pst!’. Het was te koop voor 10 cent en haalde in die tijd een respectabele oplage. Het werd door zowel volwassen mannen als schooljongens gekocht, die ieder een cent lapten om het gezamenlijk te kunnen kopen. ‘Pst-Pst!’ had zijn wortels in ‘Buurt Y-Y’, tegenwoordig bekend als de Pijp in Amsterdam, maar het blad was wel in heel Nederland verkrijgbaar. ‘Buurt Y-Y’ was in 1896 het erotische middelpunt, vergelijkbaar met de Wallen nu. In ‘Pst-Pst!’ is te lezen hoe de meisjes van lichte zeden hun klanten lokten. De advertenties zijn voorlopers van contactadvertenties in sexbladen als Candy en Chick. Maar dan wel véél grappiger! Geniet van deze humor uit de oude doos.

JE BENT EEN SUPERKANJER ALS…
Hustler-tekenaar Trosley toont op humoristische wijze, wanneer vrouwen je als een ‘Superkanjer’ zien. Je vriendin deelt jou met haar moeder, zelfs de plaatselijke lesbienne is verliefd op je, en je hoeft nooit een badhanddoek naar het strand mee te nemen…

DE HILLSIDE STRANGLERS
Toen de neven Kenneth BIanci en Angelo Buono eindelijk in 1978 werden gearresteerd, lieten ze een spoor van diepe ellende na. In korte tijd hadden ze minstens twaalf meisjes en vrouwen, in de leeftijd van 12 tot 28, gekidnapt, verkracht, gemarteld en vermoord. Misdaadverslaggever Jamie Schramm zet de misdaden nog eens op een rij en schreef voor Hustler een verslag. Geïllustreerd met schokkende foto’s.

NOG VEEL MEER…
Zoals een artikeltje over strippoker-speelkaarten, Angelina Jolie met twee lullen in haar mond, Heidi Klum, die is verkleed als poesje, waarbij haar poesje goed zichtbaar is, de aantrekkelijke Amber als My-Space-Meisje, Didi met weer een onnavolgbaar avontuur, en natuurlijk humor… Heel veel humor in de vorm van cartoons en moppen. En onze moppen kun je tenminste doorvertellen.

Share