Hustler Magazine 124

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 124 // 2.939 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Hustler is een mannenblad met een scherp oog voor de interesses van zijn lezers. Onze meisjes hebben daarom altijd meer te bieden dan fotomodellen in concurrerende blootbladen. Niet overtuigd? Bewonder Jayme Langford (onze covergirl, die zich van top tot teen en van binnen en van buiten laat bekijken), Melissa (die samen met Tommy Gunn en Ben English een wel erg hitsig triootje doet), Honnepon Heather vandeVen (een prachtige blonde stoot van Nederlandse komaf, op uitklapposter!), Jelena Jensen en Aria Giovanni (die precies weten waar Eva de mosterd vandaan haalt), Codi Milo (een geile meid met aantrekkelijke vormen), Angie Savage (een lekkere blondine met een schitterend lichaam) en Zoe (een Tsjechische – want ook in dat land weten ze wat schoonheid is).

SUGARDADDIES.COM
De heren zijn op een zekere leeftijd, zitten goed in hun slappe was, lusten graag een jong blaadje en zijn bereid daarvoor te betalen. Welke liberaal denkende knappe, en vooral jonge, meiden zijn bereid om via een website op internet een afspraakje te maken met een oudere heer? En misschien wel zijn vaste vriendin te worden? Verslaggeefster Nicole McClellands verricht onderzoek en doet verslag.

SEXTOY DAVE: DE SUCCESVOLSTE
Dave is de belangrijkste ondernemer in de sexspeeltjes-branche. Ooit begon hij een website waarop hij sexspulletjes aanbood en werd de grootste leverancier ter wereld. Dave leeft daardoor in een droomwereld. Verder is hij grappig, schatrijk en omringd door de mooiste meiden uit het land. We verklappen het geheim achter het succes.

ZOEK DE KUT!
Illustrator Alex Ebel tekende nauwgezet de vagina’s van beroemdheden na. Aan ons de uitnodiging om de beroemdheden en hun intiemste deel bij elkaar te zoeken!

NOG MEER LEUK EN LEKKER
Wel eens Amy Winehouse met een lul in haar mond gezien? Een muis die aan necrofilie doet? Verder een korte reportage over de mooiste borsten in Hollywood, Didi die samen met Laurens studieboeken koopt en van alles leert over de geheimen van het menselijk lichaam. Verder de DVD van de maand en uiteraard ontbreekt ook in deze Hustler de humor niet.

Share
Get Adobe Flash player