Hustler Magazine 126

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 126 // 3.337 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Covergirl Nikki Brooks is een geil meisje en dat geldt evenzeer voor Renee Perez (een blonde stoot), die het samen doet met Jana Jordan (een blitse brunette). Hanna Hilton (een prachtige meid) vermaakt zich diepgaand met Jack Venice, Holly Webster (rood, knap en stijlvol) en schoonheidskoningin Eden Petty (o la la!) zijn meer dan de moeite waard. Als sexy uitsmijter brengen we een reportage van Shay Laren (en die moet je gezien hebben…)

GENE SIMMONS (VAN KISS) GENAAID
Wat is dat toch met Nederlandse vrouwen? David Beckham verslikte zich in Rebecca Loos en onlangs ontstond er een hoop kabaal rond een sextape van Gene Simmons, de bassist van de band Kiss. Het meisje dat hij neukte is de uit Nederland afkomstige Traci Anna Koval, die volgens Simmons de video met verborgen camera heeft opgenomen en verkocht. Wij vertellen haar kant van het verhaal en plaatsen bij het artikel een paar supergeile foto’s van onze landgenote!

SEX MET ROBOTVROUWEN
Hoe lang duurt het voordat we neuken met een niet van echt te onderscheiden robotvrouw? De Kunstmatige Intelligentie-expert dr. David Levy voorspelt dat dat niet lang meer zal duren. De robots zullen niet van echte mensen te onderscheiden zijn en waarschijnlijk beter in bed zijn dan mensen van vlees en bloed. De ontwikkelingen gaan snel. De vrouw links op de foto is een mens.

EEN DAGJE OP STAP MET TERA PATRICK
We gaan een dagje op stap met pornoster Tera Patrick, een van de meest gewilde fotomodellen ooit. We zien hoe ze optreedt, haar vrije uren doorbrengt en we maken natuurlijk kennis met haar man Evan Seinfeld. Dankzij Hustler-reporter Ed Rampell komen we zo dicht in haar buurt, dat we haar bijna in levenden lijve kunnen zien, horen en ruiken!

DITJES EN DATJES, HUMOR EN MEER…
In dit nummer poseren countryzangeres Faith Hill en Mortica Addams met een lul in hun mond. En dat is niet alles. Deze editie puilt weer uit van de grappige cartoons, moppenpagina’s en wat al niet meer. Kortom, er valt véél te genieten!

Share
Get Adobe Flash player