Hustler Magazine 127

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 127 // 4.235 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Als altijd heeft Hustler een scherp oog voor vrouwelijk schoon en onze fotomodellen geven zich meer bloot dan in concurrerende bladen. Kijk in dit nummer maar eens naar Brooke Taylor (om rauw in te bijten), Cayton Caley, die zich door Justin Magnum de les laat lezen, Veronica da Souza die Gina voordoet hoe je een Meesteres moet dienen, Alyssa More (een meid met ballen), Sasha Heart (om in een lijstje te doen), Samantha (een vurige Tsjechische), Alisha King (een snoepje), en wat al niet meer…

IRAK EN AFGHANISTAN
Landen om zo snel mogelijk uit te vertrekken. Uit Irak gaat dat (gedeeltelijk!) ook gebeuren, maar de Amerikanen en hun bondgenoten vechten met een grotere legermacht door in Afghanistan. Dat een oorlog mensen in beesten verandert, weten we. Lees over de gruweldaden van Amerikaanse veteranen, die de moed opbrachten erover te vertellen. Met zeer schokkende foto’s.!

SEX & STUDENTEN
Er worden niet alleen gestudeerd aan de universiteit. Er wordt ook flink geneukt. Reporter Ariel Dreyer studeert zelf en doet verslag van wat er zich stiekem op de campus van twee universiteiten afspeelt. Bovendien geeft ze een aantal praktische tips. Een artikel vol humor, niet alleen voor studenten.

BIJNA ECHT!
Vroeger rustte er bij Madame Tussaud een taboe op het in was gieten van sexy (porno)sterren, maar die tijd ligt gelukkig achter ons. De huidige sexy beelden zijn bijna niet van hun levende voorbeelden te onderscheiden! Ze hebben echte tepels en andere spannende lichaamsdelen. Ja, dat hebben we gecheckt!

DITJES EN DATJES, HUMOR EN…
In 1960 leerden meisjes van de katholieke huishoudschool hoe ze geacht werden zich op het huwelijk voor te bereiden. Uit een studieboek publiceren we twee pagina’s waarin werd onderwezen dat een vrouw ondergeschikt moest zijn aan haar man. Dat waren nog eens tijden! Verder is het overbodig te zeggen dat deze editie uitpuilt van de erotische avonturen, grappige cartoons, moppenpagina’s en wat al niet meer. Kortom, je mag dit nummer niet missen!

Share
Get Adobe Flash player