Hustler Magazine 130

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 130 // 2.815 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Covergirl Carmen Luvana stopt met poseren en acteren. In dit nummer bedankt ze de lezers van Hustler, het tijdschrift waaraan ze veel te danken heeft. Dat doet ze met een glas champagne in de hand en een afscheidsfotoshoot. Verder zien we hoe Lexi Belle en Mick Blue in een spannend spel verwikkeld raken; neemt Charlotte Stokely het lot in haar geile hand, maken Ashlynn Brooke en Kayden Kross er een opwindend potje van, demonstreert Kendra Banx dat ze net zo goed kan motorcrossen als neuken en toont Lindsay Marie in een extra lange fotoreportage hoe waanzinnig mooi ze is.

DE STILLE KILLER
Nederland heeft net als andere landen soldaten in Afghanistan. De munitie waarmee wordt geschoten, bevat vaak verarmd uranium. Daarmee wordt Afghanistan voor eeuwen en eeuwen door straling vervuild. Maar niet alleen de bewoners gaan er geleidelijk aan dood, ook de militairen die momenteel op missie zijn, lopen gevaar op latere leeftijd ernstige klachten te krijgen en aan de straling te overlijden. Verarmd uranium is een stille killer. Dr. Helen Caldicott, een specialiste op nucleair gebied, legt uit waarom en houdt een pleidooi om dit soort munitie niet meer te gebruiken.

SALVIA, EEN TUINPLANTJE MET DE KRACHT VAN LSD
Het is een leuke plant, je kunt hem in de kamer zetten en als het niet vriest ook in de tuin. Hij is niet duur, en het vreemde is dat het bezit en het telen ervan volkomen legaal zijn. M.a.w. je kunt net zoveel plantjes kweken als je wilt, zonder dat de narcoticabrigade voor je deur staat. Het effect van deze Salvia? Na 20 seconden raakt de werkzame stof je met de kracht van een voortdenderende vrachttrein in je hersenen en na 5 tot 15 minuten ben je volkomen stoned.

MIJN GEHEIME LEVEN ALS STRIPPER
Overdag zijn het grijze muizen en werken ze bij de supermarkt of zitten ze verscholen achter een computer op het gemeentehuis. Door de kredietcrisis en een te hoge hypotheek en een dure auto verdienen ze niet genoeg om rond te komen. Dan moeten ze wel een bijbaantje zoeken.
’s Avonds veranderen deze grijze muizen in hete, sexy tijgerinnen die hun rondjes draaien rond de stripperpaal…

DITJES EN DATJES, GLITTER EN GLAMOUR,
HUMOR EN MEER…

De knappe Hillary Duff, een Playboy bunny en Sarah Palin in haar badpak in de rubriek Glitter & Glamour? Wat doet Hayden Panettiere met een lul in haar mond? Ach… wat zou Hustler zijn zonder roddel, humor en achterklap. Ook in nummer 130 valt er wat dat betreft weer veel te genieten.

Share
Get Adobe Flash player