Hustler Magazine 132

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 132 // 3.566 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Covergirl Alexis Texas is een van die zeldzaam perfect gebouwde meisjes van het neukbare soort. Dat ze ons wil laten meegenieten van haar heerlijkheden valt alleen maar toe te juichen en dat doen we dan ook. Verder zien we hoe Tea naar een hoogtepunt toewerkt en hoe Justin Magnum (zijn naam is al een aanwijzing) zijn vriendinnetje Kendall Brooks uitwoont. Dat vindt ze lekker. Daisy Marie (wie kent haar niet?) behoeft geen introductie, ze is gewoon een toppie. En als toegift hebben we Diana Doll en haar vriendin Madelyn Marie die een ruzietje uitvechten, maar het op onnavolgbare wijze goed maken.

DE FIRMA LIST EN BEDROG
“Het leven is kort – neem een vriendin” is de slagzin van het ‘Ashley Madison Agency’, een online dating service voor mannen en vrouwen, die hun partner willen bedriegen. Freelance Hustler-journaliste Rhonda Baughman werd niet alleen een volwaardig neukmaatje voor de dating service, maar sprak ook met de bazen achter deze lucratieve business.

DURF JE TE KIJKEN?
Alleen al in de Verenigde Staten komen er jaarlijks 20 miljoen nieuwe lijders aan sexueel overdraagbare geslachtsziekten bij. Dat getal zou tot vrijwel nihil kunnen worden teruggebracht als mannen maar wat meer bereid waren condooms te gebruiken. De foto’s die we bij het artikel afdrukken zijn niet geschikt voor jeugdige kijkers!

VAN SUPERMAN NAAR PORNOMAN
Joe Shuster wordt algemeen erkend als de mede-bedenker en tekenaar van Superman. Wat niemand wist is dat Joe een liefhebber van SM was. Anoniem tekende hij strips voor een obscuur sado-masochistisch blaadje. Over de geheime activiteiten van deze gezichtsbepalende Superman-tekenaar publiceren wij enkele afbeeldingen uit zijn SM-periode.

GLITTER & GLAMOUR, HUMOR EN VEEL MEER…
De knappe Holly Madison, Nicolette Sheridan die wel een héél minimaal slipje draagt, de vervelende Octomom met een lul in haar mond gepropt en ach… wat zou Hustler zijn zonder humor en achterklap? In dit nummer leveren we weer een nieuwe bijdrage aan het roddelcircuit.

Share
Get Adobe Flash player