Hustler Magazine 136

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 136 // 7.512 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Hustler 136 is een feestelijke uitgave. Op de cover zie je de mooie Shyra Sheer, die verderop ook nog met een uitgebreide fotoreportage te bewonderen is. Ze geniet dan van de prachtige versiering die haar omringt. Net als Neveah overigens, die zichtbaar in haar nopjes is in een decor met zilveren ballen. Angelina en Jennifer ruziën over een man. Ze vergrijpen zich aan elkaar, maar de onenigheid wordt bijgelegd door een persoonlijk cadeau van een aardige ‘meneer’, die toevallig langskomt. En dat is nog niet alles. Neem Bailey Rose… werkelijk een aangename verrassing voor het oog. Verder zijn Sheila en Nikki in een opwindend erotisch spel verwikkeld en Talia Shepard is een nieuwelinge die nog met haar beer slaapt. Ach, waren wij die beer maar…

IEDEREEN KAN PARAGNOST WORDEN
Tegenwoordig worden we op televisie doodgegooid met programma’s over het paranormale. Denk maar aan David Ogilvy, Uri Geller, Char en Het Zesde Zintuig. De meewerkende paragnosten varen er wel bij en trekken veel kijkerspubliek. In Hustler bewijst redacteur Bruce David dat iedereen zijn omgeving kan verrassen door voorspellingen te doen, in het verleden te kijken of andere onverklaarbare fenomenen op te roepen! Het is een kwestie van de juiste informatie verzamelen, deduceren, determineren, combineren en een beetje ervaring opdoen…

LUL TE KLEIN OF TE DUN?
Dr. James Elist heeft voor elk probleem een oplossing. Piemel te klein? Hij zet er gewoon een stukje in. Te dun? Ook daar heeft hij wat voor. Geen enkele klein geschapen man hoeft zich nog te schamen, als hij bij dr. Elist is geweest. Het zelfvertrouwen neemt na de operatie toe en daar profiteren de eigenaar van de lul en zijn partner van. Lees hoe het in zijn werk gaat.

HET JUISTE WOORD OP HET GESCHIKTE MOMENT
We leren in de loop der jaren de juiste dingen op het juiste moment te zeggen. Dat is belangrijk. Het goed aanvoelen wanneer en hoe je iets tegen je vrouw of vriendin zegt, verruimen je kansen op een bevredigende avond. Hustler helpt een handje.

HIJ ZEGT, MAAR BEDOELT…
En zij luistert, en denkt dat hij bedoelt… Het is niet makkelijk om de achterliggende gedachten achter iemands woorden te raden. En bovendien verschillen mannen en vrouwen als dag en nacht, vooral als het op de uitleg van woorden aankomt. Ook hier helpt Hustler een handje.

DITJES EN DATJES, GLITTER EN GLAMOUR
In komend nummer foto’s van Lady GaGa en Kate Moss in posities die eigenlijk niet voor publicatie bestemd zijn. Jennifer Aniston is door ons een lul in haar mond gepropt en verder vind je in de rubriek Ditjes & Datjes zoals gewoonlijk leuke feitjes en andere wetenswaardigheden. Ook ontbreekt de humor niet. Hustler puilt uit van de leuke cartoons en moppen.

Share
Get Adobe Flash player