Hustler Magazine 137

Geplaatst door  //  In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 137 // 7.720 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Ook in nummer 137 weer een bonte stoet schitterende vrouwen in verleidelijke poses. Covergirl Mulani Rivera is een oversexte Texaanse van Mexicaanse afkomst en dat is aan haar vurige uitstraling te merken. Verder een reportage over Kiki Vidis, een jonge vrouw met een wat rustiger natuur, maar met net zulke mooie vormen. En wat te denken van de pikante Delila Darling, die Kris Slater tot een opwindend spel vol stoute dingen verleidt? De dames Taylor Tilden en Aries Knightly gaan elkaar te lijf met kettingen en voorbinddildo’s en de supermooie blonde Trixie toont ons waarom kunstenaars, maar ook gewone mannen, in vervoering kunnen raken van een knappe vrouw. Ten slotte Angel Kiss, die gezegend is met een paar zachte monden, die van nature geschapen zijn om mannen te behagen.

LANG LEVE LAS VEGAS!
Waar kom je nog beroemde zangers en bands in het wild tegen, doe je als eenvoudig sterveling mee aan spectaculaire shows en kun je zo’n 800, al dan niet gepimpte, klassiekers bewonderen? In Las Vegas! Luister daar naar Chuck Berry, die speciaal is overgekomen om voor een uitzinnig publiek ‘Maybelline’ en ‘Roll over Beethoven’ te zingen en ga uit je dak bij al die andere internationale sterren die hier komen optreden.…

STEVEN SEAGAL: EEN GEVAARLIJKE MAN
Hij noemt zichzelf een krijgsman, en dat laat hij in zijn gedrag merken ook. Hij is nooit te beroerd er flink op los te slaan als hij weer eens onvermijdelijk ruzie met iemand krijgt. Hustler interviewt deze acteur (en muzikant!) met het zeer korte lontje en verleidt Steven Seagal tot onthullingen over de films waarin hij speelde, zijn verhouding tot het andere geslacht en de gespannen relatie met zijn grote concurrent Jean Claude van Damme.

LEVENSECHTE BDSM OP DE COMPUTER
De ontwikkelingen staan niet stil. Moesten we het vroeger doen met schokkerige beelden in krakkemikkige computergames, tegenwoordig zijn de scènes zo echt dat het bijna griezelig is. In Slave Sisters worden we meegenomen naar een vrijwel natuurgetrouwe wereld, waarin de speler alles is toegestaan, in het bijzonder op het gebied van de BDSM. Bekijk de reportage voor een sneak peek.

DITJES EN DATJES, HUMOR EN VEEL MEER…
De rubriek Ditjes & Datjes staat in het teken van de winter. We proppen de razendknappe Olympisch ski-kampioene Lindsey Vonn een lul in haar mond, maken een echt lijkende sneeuwvrouw en introduceren een warme neukzak. Maar dat is nog niet alles. Wat zou Hustler zijn zonder roddel, achterklap en humor? Ook nu valt er weer veel te lachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player