Hustler Special 15

Geplaatst door  //  18 Plus  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Special 15 // 2.945 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
In dit nummer niet minder dan 7 uitgebreide fotoreportages van: Lisa Daniels & Memphis Monroe, Rebeca Linares & Sascha, Zoe & Suzie Carina, Jasmine Byrne & Justin Magnum, Jennifer & Stacy, Nicole Graves & Ikan Liquor en Guineveve & Ariel.

COLUMN ANKIE DEN BESTEN: DE GEHEIME WENS VAN VROUWEN
Mede dankzij films en foto’s uit ons inspirerende blad ontdekken vrouwen het genot van een relatief nieuw, maar toch ook eeuwenoud liefdesspel: mannen die klaarkomen op hun gezicht en lichaam…

REPORTAGE LUXE HOEREN EN SNOEREN
REPORTAGE VAN EVERT DE GRAAFF
Redacteur Evert de Graaff deed een vergelijkend warenonderzoek. Onze redacteur onderwierp zich uitsluitend in het belang van de Couples-lezer aan de peperdure talenten van een callgirl, interviewde een andere, en liet zich thuis schandelijk verwennen door een vertegenwoordigster van het gilde der vrijwel onbetaalbare escorts. Zijn ervaringen leveren het bewijs, dat veel geld wél degelijk gelukkig maakt.

EROTISCHE AVONTUREN
1) Via de achterdeur naar binnen Ik wilde wel naar bed, maar niet om te slapen. Ik kon het gewoon niet verkroppen, dat ons sexleven net zo opgedroogd was als die vlek sperma op het laken. Daarom besloot ik onze relatie nieuw leven in te blazen.

2) Ik wilde hem ab-so-luut hebben! Zijn pantalon viel op de grond. Zo kreeg ik uitzicht op zijn uitstulpende onderbroek. Het was de heuvel in die onderbroek die mijn speciale interesse had.

3) Boerenjongen zoekt vrouw Hij kwam nog dichterbij staan… zo dichtbij, dat ik zijn verlangen niet meer kon negeren. Ik smolt bijna van opwinding en draaide me snel om. We stonden tegenover elkaar. Zijn lippen raakten de mijne, onze tongen kringelden in elkaar.

Share