Hustler Special 18

Geplaatst door  //  18 Plus  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Special 18 // 2.755 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
In deze Couples (Hustler Special 18) zeven uitgebreide fotoreportages van: Kayden Kross & Tommy Gunn: “ik wil twéé hotrods!”, Nevaeh & Charlie Lane: dromen komen uit, Lanny Barby & Dee: jailhouse rock, Angie & Devon Savage: op weg naar de top, Jasmine & Summer: zin in een trio, Nika & Vito: op ramkoers en Lucy & Faye: flirten is een kunst.

LAURA WALLAGE: OVER FANTASIETJES GESPROKEN
In Amerika is onlangs onderzoek gedaan naar de tien meeste voorkomende sexfantasieën onder vrouwen.
Op nummer 1 staat de behoefte om ‘verkracht te worden’. Vrouwen spelen in hun favoriete fantasie dan het onschuldige, naïeve meisje, dat in de handen valt van een duivelachtige, maar aantrekkelijke bruut.
Op nummer 2 – en ik weet zeker dat een aantal mannen nu even moet slikken – staat de wens van veel vrouwen om, al is het maar voor één dag, man te willen zijn. Die behoefte gaat behoorlijk ver. Veel vrouwen hebben de heimelijke wens om de anus van hun echtgenoot of vriend met een voorbinddildo te teisteren.

ANKIE DEN BESTEN: PIMP JE SEXLEVEN OP
Dingen verzinnen is leuk… vooral als het sexy fantasietjes zijn, die je met je geliefde kunt delen. Ik had Mark niets verteld over mijn geheime droom. Maar hij vertelde me wel de zijne. Op een nacht, toen we elkaar nog niet zo lang kenden, streelde hij mijn borsten en fluisterde me de zijne in mijn oor. Pas toen durfde ik hem mijn eigen diepe gedachten toe te vertrouwen en toonde mijn andere ik.

REPORTAGE EVERT DE GRAAFF: KWALITEIT IN KIMONO
Redacteur Evert de Graaff deed onderzoek naar de positie van geisha’s. Hij kwam tot verrassende resultaten en ontdekte dat de meeste geisha’s op hun beurt dochters zijn van geisha’s. Over het algemeen onderhouden de meisjes geen contacten met hun vaders, die brave huisvaders zijn en bij hun wettige vrouw en kinderen in een ander deel van de stad wonen. De geisha-clan is een vrouwenbastion in een wereld, waarin mannen de scepter zwaaien.

EROTISCH AVONTUUR:
DE TUIN MOET KLAARGEMAAKT
“Ik ben blij dat je gekomen bent”, fluisterde ik hees, terwijl ik mijn armen om zijn schouders sloeg. Mijn tepels raakten zijn borst en schaamteloos krulde ik een been om hem heen. Hij glimlachte ondeugend. Onze lippen vonden elkaar in een kus vol hartstocht. Koortsachtig gleden mijn handen over zijn borst in de richting van zijn oude broek. Ondertussen hadden zijn vingers mijn klitje ontdekt. Als een slang liet ik me op de grond zakken. Met mijn tanden trok ik de rits van zijn gulp open. Ik keek naar boven. Zijn knappe gezicht keek me eerst verbaasd aan. Daarna krulden zijn sensuele lippen zich omhoog en hij lachte me breed toe.

Share
Get Adobe Flash player