Hustler Special 21

Geplaatst door  //  18 Plus  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Special 21 // 5.184 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
In deze Couples (Hustler Special 21) zeven uitgebreide fotoreportages van: Jenni Lee & Jean Val Jean: “vooral doorgaan!”, Roxy Deville & Katarina Kat: achter de schermen, Maya Gates & Tommy Gunn: eilandkoorts, Mikayla & Georgia Jones: in goede harmonie, Tarra White & Martin Gun: rare reportage, Nevaeh & Celeste Star: een middagje spelen en Vanessa & Patrick Great: op het land waar het leven goed is.

EEN NIEUWE VLAM

Tanja, een vriendin van mij, heeft een nieuwe vriend. Ze nodigde me daarom uit voor een kopje koffie in de stad; dan kon ik kennismaken met haar nieuwe vlam. Een paar minuten later verscheen een lange, schichtige jongen in de deuropening. Hij keek razendsnel rond en tot zijn opluchting ontdekte hij mijn vriendin. Direct struikelde hij op haar af en drukte een onbeholpen zoen op haar wang. “Dit is nou Hans. Is hij geen schat?” jubelde mijn vriendin. Ik hield wijselijk mijn mond. Een duidelijk geval van ‘liefde maakt blind’. Hoewel… liefde? Volgens mij was ze gevallen voor zijn onbeholpenheid en zijn bereidheid de grond onder haar voeten te kussen…

Door Laura Wallage

BEGIN EEN VERHOUDING!
De ene vrouw is de andere niet. Behoor jij tot die vrouwen, die zich aan één man binden? Is jouw vriend of man zo’n goede kameraad en zo aantrekkelijk, dat je hem alles vergeeft, zodra je met hem in bed ligt? Misschien biedt hij je zoveel emotionele en financiële zekerheid dat je hem niet wilt kwetsen met een onzekere, maar onvergetelijke relatie met een andere man. Maar dan mis je toch iets…

Door Ankie den Besten

TRIBUTE BANDS PROFITEREN LEKKER MEE
Het spelen in een tribute-band heeft zo zijn voordelen. Je hoeft zelf geen muziek te schrijven en de fans van de oorspronkelijke rocksterren doen alles voor je… Paul Samarin, bassist van een Pink Floyd tribute-band: “Het kan meisjes weinig schelen of ze naar bed gaan met de ‘echte’, of met een lookalike. Wel vraagt zo’n meid je om je rol te blijven spelen als je haar neukt. Soms is een fan tot alles bereid, vooral als je uitsluitend voor háár zingt of speelt.”

Reportage Evert de Graaff

EROTISCHE AVONTUREN

WIE NIET WAAGT…
“Mijn oog viel op een nog best knappe vrouw van een jaar of veertig, die aan de bar zat. Haar gezicht was nogal gewoontjes, zeker niet lelijk, maar het waren haar volle borsten en prachtige kont die mijn belangstelling hadden. We praatten een paar uurtjes heel gezellig over van alles en nog wat en dronken een paar biertjes. Ze vertelde dat ze Karin heette, al een jaar gescheiden was en al die tijd niet geneukt had.”

EEN GEHEIME SEXWENS
Op de lange wandeling naar mijn kamer in het studentenhuis keek ik stiekem van opzij naar Lieke. Die paar maanden dat ze nu los was van haar ouders hadden haar goed gedaan. Haar slanke, mooie benen leken ineens wel langer en haar borsten schenen meer naar voren te priemen. Op weg naar mijn kamer kom je door een plantsoentje. Daar trok Lieke in een snelle beweging de rits van mijn gulp naar beneden. “Kunnen we daar niet beter mee wachten tot we in mijn kamer zijn,” stotterde ik onbeholpen. “Nee,” zei Lieke, “Ik vind het spannend om sex te hebben als we betrapt kunnen worden.”

Share
Get Adobe Flash player