Carmen Electra – Puur natuur

Geplaatst door  //  Hustler Nieuws, The girls  //  Reacties uitgeschakeld voor Carmen Electra – Puur natuur // 5.808 keer bekeken

DE STOF VAN HAAR JURK ZIET ER DEGELIJK UIT, MAAR JE KUNT CARMEN ELECTRA’S TEPELS INCLUSIEF TEPELHOF ER TOCH DUIDELIJK DOORHEEN ZIEN PRIEMEN.

Carmen Electra blijft voor ons een van de geilste vrouwen op deze planeet. Ze begon ooit als stripper, trouwde als laatste met Dave Navarro, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om de blootindustrie een warm hart (en méér) toe te dragen. Hier zien we haar tijdens een of andere prijsuitreiking en daar laat ze haar ‘award-winners’ zien. Verdorie Carmen, dat mietje Navarro verdient jou niet!

Het komt niet vaak voor dat een meisje zich opwerkt van stripdanseres tot actrice en daarbij haar oorspronkelijke strippernaam blijft gebruiken. Carmen Electra werd in 1972 geboren als Tara Leigh Patrick in White Oak in de Amerikaanse staat Ohio. Ze werd ontdekt door de legendarische Prince. Eerst probeerde ze het als zangeres en bracht zelfs een CD bij het label van haar nieuwe baas uit. Op deze CD stond het toepasselijke nummer ‘Go-Go-Dancer’. Helaas voor haar, maar niemand was in Carmens muzikale talenten geïnteresseerd. Daarom probeerde ze iets anders en ging acteren. Dat lag haar meer, maar haar optreden in de lowbudget film ‘An American Vampire Story’ bleef onopgemerkt. Er was een oranje zwempak voor nodig om haar fysieke kwaliteiten te onderstrepen en haar acteertalent op te laten vallen. Eindelijk kreeg het nieuwe sterretje alle aandacht. Carmen verving Pamela Anderson in de televisieserie Baywatch en boekte succes als de sexy strandmeesteres Lani McKenzie. Haar op en neer dansende strandballen leverden een vaste rol en veel belangstelling op. Na Baywatch stortte Carmen zich als actrice in zulke vreselijke series als Starsky & Hutch, Cheaper by the Dozen 2, My Boss’s Daughter en in 2005 in Dirty Love met Jenny McCarthy. Om niet uit de gratie te raken en vooral om te blijven opvallen, deed Carmen flink aan public relations. Ze ging met iedere belangrijke kerel naar bed, van Fred Durst tot het enfant terrible uit de basketballwereld Dennis Rodman. Dennis en Carmen trouwden zelfs, maar scheidden negen dagen later weer. Helaas is onze onverbiddelijke sexbom opnieuw getrouwd met Dave Navarro van Red Hot Chili Peppers. Nee, goede smaak qua mannen heeft Carmen niet. Gelukkig is ze zelf wel het product van een exquise
smaak en mag ze nog steeds gezien worden!

Share
Get Adobe Flash player