Stoeipoes Tory Lane

Geplaatst door  //  Hustler Nieuws, The girls  //  Reacties uitgeschakeld voor Stoeipoes Tory Lane // 6.531 keer bekeken

Stoeipoes Tory Lane

Tory is een echt Hustler-meisje en niet alleen doordat ze een Hustler-slipje draagt. Waardoor dan wel? Gewoon, omdat ze er zo uitziet. Dat ze met een haardroger speelt heeft natuurlijk alles te maken met een verwijzing naar ‘blowen’, dat zoals iedere rechtgeaarde Hustler-lezer weet, ‘pijpen’ betekent. Ook haar mond met fel aangezette rode lippen duidt daar op.

Helaas kunnen we weinig over Tory vertellen, aangezien ze voor onze collega-redactieleden in Amerika onbereikbaar was voor een interview. Misschien had ze spijt van haar fotoshoot, maar dat betwijfelen we.

Misschien denkt fotograaf Matti Klatt dat hij goud in handen heeft en houdt hij iedereen bij haar weg, totdat het contract getekend is om Tory voor veel geld in Hustler-films te laten meespelen.

Hustler Tory Lane

Of misschien is Tory op vakantie of familiebezoek. Of… houdt
Matti Klatt deze stoeipoes een poosje achter voor eigen gebruik. Hoe dan ook, één ding weten we zeker en dat is dat we in de toekomst wél meer van haar zullen horen!

Share
Get Adobe Flash player