Hustler Magazine 138

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 138 // 21.410 keer bekeken

FOTOREPORTAGESFotoreportages
Op de omslag van nummer 138 staat Danny Kalifornia in volle glorie afgebeeld. Dat hebben we gedaan omdat dit 20-jarige meisje een toonbeeld van klassieke schoonheid is. Toch is ze net zo sensationeel als alle andere modellen, die staan te trappelen om hun opwachting maken. Zoals Cindy Hope, die met haar vriendje Danny Mountain (hoe kom je aan zo’n naam) onervaren lezers laat zien hoe je moet neuken. Dan hebben we Ally Ryan, die zich met haar romantische blik en fraaie kutje keihard laat naaien. Kiara Diane neemt zelf het initiatief en trekt Seth Gamble meteen naar zich toe. Dat doet ze om zich op muziek van Lady GaGa stevig te laten uitwonen. Verder hebben we Emily Addison, een extreem geil meisje dat haar debuut maakt, en als verrassing hebben we een fotosessie van de wereldberoemde Kayden Kross!

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN ASHLYNN BROOKEAshlynn Brooke
“Ieder meisje droomt ervan om mooi en beroemd te zijn,” beweert Ashlynn Brooke. Ashlynn groeide op in een klein stadje waar op iedere straathoek een kerk staat. Ze werkte zich op tot een van de bekendste pornosterren van dit moment. Een typisch gevalletje van een slimme meid die op haar toekomst is voorbereid. In een openhartig interview met onze verslaggever vertelt Ashlynn over haar verleden, passies en ambities.

HOE JE EEN VRIJGEZELLENFEEST TOT EEN SUCCES MAAKTvrijgezellenfeest
Hustler-reporter Scott Fayner verhaalt in deze grappige reportage hoe hij een vrijgezellenfeest voor zijn beste vriend organiseert.
“Mijn eerste vrijgezellenfeestje organiseerde ik voor de klerenkast die in 2003 met mijn zusje trouwde. Ik werkte toen al als journalist voor Hustler, en dus werd ik geacht het feest te regelen. Iemand die bij Hustler werkt, kent toch een hoop geile mokkels, nietwaar? Helaas dreigde de avond compleet in het water te vallen. Strippers die ik had ingehuurd, kwamen niet opdagen, en de meisjes die ik in allerijl als vervangsters optrommelde, bleken vieze, Aziatische hoertjes, die mijn vriend en ik uit de donkerste stegen van de stad hadden geronseld. Ik was er persoonlijk getuige van hoe de vader van mijn toekomstige zwager een tien-dollar-biljet oprolde en hard in de kont van een van de meisjes ramde. Desondanks werd het feest een flop. Ik had me voorgenomen nooit meer een vrijgezellenfeest te organiseren, tenzij ik er ruim de tijd en voldoende geld voor kreeg. Na zeven jaar kwam mijn kans op revanche en wel voor mijn boezemvriend Bobby…”

NOG VEEL MEER…famous final
Zoals Christina Hendricks met een lul in haar mond en Elizabeth Hurley in een zeer blote doorkijkjurk. Daarnaast good old Pamela Anderson, die maar geen afscheid van het publiek kan nemen en met uitgezakte jurk en blote tepel om aandacht vroeg. Toen de tepel zichtbaar werd, begonnen de mensen in de zaal luidruchtig te hoesten en te kuchen en te niezen, alsof ze deze genoegens al heel lang hadden moeten missen, en niet alleen dat, ook vele neuzen werden collectief gesnoten.
Verder natuurlijk privé-kiekjes en uiteraard onze fameuze humor in de vorm van cartoons en moppen. Ook in dit nummer valt er weer veel te lachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player