Hustler Magazine 139

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 139 // 21.068 keer bekeken

FOTOREPORTAGES
Iedere keer staan we weer versteld van de adembenemende vrouwen die zich zomaar open en bloot in Hustler laten bewonderen. Neem nou covergirl Haley Cummings. Verbazingwekkend dat ze niet meedoet (onder een andere naam dan) aan de Miss Universe verkiezingen. Ze zou beslist hoge ogen gooien! En dan hebben we een reportage over dat katachtige meisje Tarra White. Daar kom je de nacht niet zonder rode striemen door. Laat haar eerst even haar nagels knippen, graag. Lindsey Lohan begint een onvervalste bajesklant te worden. Misschien vindt ze het wel leuk om in de cel door vrouwelijke bewakers verkracht te worden? Aiden Ashley heeft klasse en toont de verwende Hustler-lezer haar parels, waaronder een zoetwaterparel. Verder hebben we nog MacKenzee Miles en Tony de Sergio, die ondeugende spelletjes spelen en Bella Cole, die ieder mannenbed onveilig maakt!

WAT DOET DIE GEILE SHREK DAAR?
Dat krijg je er nou van als je die geile Shrek tijdens de opnamen van Toy Story alleen laat met een oogverblindende blondine van vlees en bloed. Ook de vriendjes van Shrek, zoals Donkey, de ezel, en Puss, de kat, zijn van de partij. Even later voegt de cowboy uit Toy Story, met de toepasselijke naam Woody, zich bij het gezelschap. Doel? Die arme meid platneuken.

BORN TO BE WILD!
In het Amerikaanse gehucht Sturgis (6.442 inwoners) was het net als de afgelopen 70 jaar (!) Motorcycle Mania. Nooit is er tijdens die bijeenkomst een gebrek geweest aan glimmend chroom, schitterende babes en uiteraard prachtige borsten! Sturgis is gedurende korte tijd zo populair dat de bevolking uitgroeit van die 6.500 inwoners tot een overweldigende 600.000 liefhebbers van motoren en vrouwen die de vrije liefde bedrijven. We hadden onze aanwezigheid van tevoren aangekondigd, en dat hebben we geweten! Nooit eerder zijn we zo enthousiast onthaald!

RUSSISCHE SPIONNE ONTMASKERD
Stel je voor: een hitsige Russische spionne leeft en woont in New York, en weet daar vele Amerikaanse officials met verleidingskracht en als dat niet lukte, pure ruwe sex, voor haar karretje te spannen. Vele geheime documenten gaf ze door aan de Russische geheime dienst. Inmiddels is Anna Chapman via een ouderwetse spionnenruil (tegen vier gevangenen die van spionage voor Amerika waren beschuldigd) terug naar haar vaderland. Wij hebben onthullende foto’s van deze Anna Chapman en het verhaal achter haar doen en laten.

EN DAN HEBBEN WE NOG…
Heidi Montag en Oksana Grigorieva met een lul in haar mond en good old Willie Nelson en acteur Woody Harrelson die om grote bedragen met Larry Flynt pokeren. Verder natuurlijk de privé-kiekjes en uiteraard onze fameuze humor in de vorm van cartoons en moppen. Ook in dit nummer valt er namelijk weer veel te lachen en besmuikt te gniffelen.

Share