Hustler Magazine 140

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 140 // 17.346 keer bekeken

FOTOREPORTAGES

Op de redactie verbazen we ons iedere keer weer, hoe we zo’n keur aan prachtige en geile vrouwen bij elkaar weten te krijgen. Bij het bepalen wie het covermeisje werd, schoven we elkaar de foto’s van Riley Steele door. Een blonde vamp met ogen, waarmee je gaten in diamanten kunt boren. Bepaald niet het type dat bloost bij het zien van een losse veter in een herenschoen. Evert bekeek de foto’s beroepsmatig en anderszins. “Uitgekeken?” vroegen we, nadat Evert zeker vijf minuten zijn mond had gehouden. “Nooit,” zei deze, “het is zo oud als de wereld en toch altijd weer nieuw. Prima fotoshoot.” En zo werd Riley Steele onze covergirl.
Maar Riley is niet onze enige troef. O nee! Want we hebben, om er nog eens een paar te noemen: Randy Moore, een lekkere blonde stoot, Jana Cova in een bijzondere outfit en Karis Caine, die je graag een nachtje onder je vleugels neemt. Verder valt er veel te genieten van de gymnastische oefeningen van Juliette Bardot (waar hebben we die achternaam meer gehoord?) en Tony de Sergio, en bewonderen de talenten van Izy-Bella Blue en Johnny Castle.

ONTSNAPT UIT IRAN

Roxana Shirazi wist haar islamitische vaderland te ontvluchten en Engeland binnen te komen. Daar veranderde ze van arm zielenpietje in een gewilde groupie. Ze deelde het bed met beroemde artiesten, die inmiddels niet zo blij zijn met de onthullingen die hun voormalige sexmaatje nu doet. Wat deze vrouw aan interviewer Albert Pierce vertelt, getuigt van moed en durf en de tekortkomingen van sommige wereldberoemde rockers.

EEN CHAT MET GEVOLGEN

“Het klikte prima tussen Eva en mij en ik vond het tijd om een stapje verder te gaan. We stuurden elkaar via internet onze foto’s toe. Die vielen niet tegen. Ook Eva scheen wel tevreden te zijn met mijn uiterlijk. Ik liet mijn nieuwe vriendin weten dat ik het leuk zou vinden om haar in het echt te ontmoeten. Maar eerst fantaseerden we uren met elkaar en vergaten zelfs slaperig te worden. Bij het aanbreken van de dag had ik Eva behoorlijk geil gemaakt en sexueel uitgeput. Eindelijk liet Eva haar twijfels varen en we spraken af voor de volgende nacht.”

TOEN DE MAN NOG DE BAAS WAS
Van 1924 tot 1956 bestond er een wet in Nederland die getrouwde vrouwen verbood buitenshuis te werken. Ook mochten ze niet zelfstandig financiële beslissingen nemen. Als vrouwen gingen trouwen, werden ze ontslagen. Na een wetswijziging in 1956 mochten getrouwde vrouwen gewoon weer buitenshuis werken en kwamen er gelijke rechten. Maar wat was het voor 1957 een fantastische tijd voor ons mannen! Je mocht je vrouw gewoon slaan!

GENAAID WAAR IK BIJ STOND

Een opwindend verhaal over sexueel misbruik op een advocatenkantoor. “Stomverbaasd keek ik toe hoe ze haar rok optilde. Ik zag dat ze geen onderkleding droeg en een geschoren kutje had. Plagerig vroeg ze: “Je bent nogal goed van de tongriem gesneden, ben je dat ook op een ander gebied?””

EN DAN HEBBEN WE NOG…

Sofia Vergara en ‘Snooki’ Polizzi met een lul in hun mond en wat leuke ideetjes om een blote bowlingavond te organiseren. Verder natuurlijk de privé-kiekjes en uiteraard onze fameuze humor in de vorm van cartoons en moppen. Ook in dit nummer valt er namelijk weer veel te glimlachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player