Hustler Magazine 141

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 141 // 31.567 keer bekeken


FOTOREPORTAGES

Onze modellen zouden hoge ogen gooien in schoonheidswedstrijden, en dat komt omdat ze bereid zijn zichzelf bloot te geven. Dat betekent niet zinloos in de schijnwerpers staan in een bikini, maar schaamteloos naakt en met de benen wijd poseren. Neem nou Emma Mae, de covergirl. Een schoonheidskoningin met prachtige vrouwelijke eigenschappen! Maar zij is niet de enige die de show steelt in deze Hustler. Neem nou Mina en Alysa, die het aanleggen met Toni, de bofkont! Of Teagan Presley (een geil wijf) en Claire Sanders, die het verdienen van binnen en buiten bewonderd te worden. Als toetjes hebben we stoute Heather, die zich door haar leraar, de hitsige Charles, gedwongen laat uitwonen en McKenzee Miles die voor de Hustler-lezers ligt mooi te wezen.

1.
CHARLIE SHEEN UIT DE GRATIE

Charlie Sheen’s hotel-escapade met pornoster Capri Anderson was niet de eerste affaire die hem veel sympathie van het publiek heeft gekost. Verslaggever Michael McClay geeft een chronologisch overzicht van het excentrieke gedrag, hoerenbezoek en andere onregelmatigheden van deze gevierde acteur.

2.
CAPRI ANDERSON

Capri Anderson, het geile meisje dat zich opsloot in de badkamer, toen Sheen zo gek als een deur achter haar aan zat, is een voormalig Hustler-model. We vertellen haar verhaal en tonen enkele foto’s.

GOOGLE: ZEG MAAR DAG TEGEN JE LIEFDESLEVEN

“Je hebt geen idee hoe vaak mijn losbandige verleden me dwars heeft gezeten,” vertelt Hustler-reporter Scott Fayner. De schuldige is de zoekmachine van Google, die alle uitspattingen van onze arme medewerker feilloos op het computerscherm bloot gaf. Scott krijgt zo geen schijn van kans bij nieuwe afspraakjes.

TERUG NAAR DE ONAFHANKELIJKHEID

De eurozone dreigt ondanks alle financiële lapmiddelen uit elkaar te vallen. Ook de Verenigde Staten van Amerika heeft te maken met dissidente staten, die niet langer willen opdraaien voor de enorme schuldenlast van de Unie. In Texas, Californië en andere deelstaten van Amerika zijn sterke minderheidsbewegingen actief, die zich van de USA willen losmaken. Eén van die staten is Vermont, waar een krachtige afscheidingsbeweging van zich laat horen.

EN DAN HEBBEN WE NOG…

De dochter van voormalig presidentskandidaat John McCain met een lul in haar mond en zonnebadende Shauna Sand en Angelique Morgan, die zich onbespied wanen en stiekem door de camera worden vastgelegd. Natuurlijk ontbreken de privé-kiekjes niet, net zo min als onze fameuze humor in de vorm van cartoons en grappen. Ook in dit nummer valt er namelijk weer veel te lachen en te grinniken.

Share