Geile Gertjan…

Geplaatst door  //  Hustler Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Geile Gertjan… // 20.650 keer bekeken

Geile Gertjan…

Een biseksuele, viriele, seksueel actieve tuinman, met een goed gespierd lichaam alsmede heerlijk volledig zongebruind. In de omgeving tussen Leiden en Haarlem bekend staand als een rasechte dekhengst die er een flamboyante levenshouding op na houdt. Geil tot op het bot, genietend van het leven, ruim in de Euro’s en met een lul van 24 cm in volle stijfheid geniet ik iedere dag van dagverse zaadcelproductie die al vele jaren zeer constant is.

Nu volgend het eerste verhaal van mijn seksleven.

Al vele jaren ben ik de vaste tuinman van een enorme tuin, aangelegd in Engelse landschapsstijl die een enorm buitenhuis in het midden heeft. Ongeacht het weer iedere 1e zaterdag van de maand werkend als een volleerd tuinman grasmaaien, bloemperken doen enzovoorts. Dat doe ik het liefst alleen in korte broek, in koudere periodes ook een mouwloos T-shirtje.

Na enkele uren te hebben gewerkt kan ik me mezelf douchen in een afgelegen tuinhuisje. Alle luxe is daar aanwezig. Koffiezettend laat ik de geile blonde Marieke van 33 jaren jong weten dat ik naakt op haar wacht, de koffie is klaar en m’n lul stijf als een hark.

Marieke woont in haar uppie in een enorm huis en is gescheiden. Haar man kon haar lust voor seks niet accepteren. Gelukkig komt ze niets tekort want ze houdt er flink wat minnaars op na. Die staat echt niet droog dus.

Wijdbeens zit ik lekker bloot te wachten op Marieke, mijn stijve lul beetje strelend en mezelf lekker opgeilend zie ik haar komen. Lekker in sexy lingerie, eerst kussen we elkaar als hartstochtelijke minnaars doen. Daarna zuigt ze me vrijwel meteen na de zoenerij zalig af en likt en sabbelt er lustig op los. ,,He Marieke, je bent zo lief en geil schat, neuken op het gras dan?” ,,Ja schatje, steek’em d’r maar in hoor, druk me in het gras.” Marieke werpt zich op het gras en gooit haar benen wijd open. Ik duik boven op haar en steek m’n lul diep in haar natte kut. De sexy lingerie is allang weggestript en ze laat het pompen en neuken gezapig over zich heen komen, ze kreunt en hijgt als een sekspoes. Zelf krijg ik er ook geen genoeg van en pomp me een ongeluk. Lul in en uit haar kut en spuit er zalig op los. Dit is pas echt lekker losbandig neuken!

Nu ruim een uur botweg een deuk in de grasmat te neuken kijken we elkaar weer aan.
,,Gertjan, je neukt als een rasechte dekhengst! Wat was dat goddelijk lekker geil!” ,,Marieke, het was me een geil genoegen me je weer zo zalig te neuken. Kusje dan?” We zoenen elkaar. Gaan aan de koude koffie, die we dus meteen in de bloemborder werpen. Niet te drinken, dat gebeurt meestal als we neuken. Wij zijn geil en heet en de koffie akelig koud.

We lopen naakt door de tuin naar het enorme landhuis en spoeden ons naar de slaapkamer alwaar ik me op het ruime tweepersoonsbed werp. Marieke duikt nu bovenop me en steekt m’n stijve lul meteen in haar natte kut. Waarom wachten als je lekker geil bent. We neuken en zoenen nog zo een uurtje en vallen al kussend en ineengestrengeld in slaap.

De avond valt, we slapen een gat in de nacht en zondagochtend kussen we elkaar wakker en likken elkaar lekker. ,,Dat was lekker schatje, je neukt als de beste ouwe neuker van me!” zei Marieke. ,,Schatje, ik ben een genotsneuker en ik wip graag met echte mannen en vrouwen. Gaan we nog eens dubbelneuken met een ander neukertje van je?” Marieke gaf me een knipoog.

Share
Get Adobe Flash player