Hustler Magazine 142

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 142 // 17.718 keer bekeken


FOTOREPORTAGES

Waarom schrijven we altijd zo hartstochtelijk over de fotomodellen in de afgelopen 142 nummers van Hustler? Trouwe kopers weten wat we bedoelen en zijn al net zo enthousiast. De meiden zijn gewoonweg zo waanzinnig knap dat ze ons de adem benemen. En als ze zich daarnaast volledig blootgeven, dan staan je pupillen op steeltjes, en een ander orgaan ook. Nou ja, die staat in ieder geval op één dikke steel. Neem nou Nella Jay, onze covergirl. Ze is niet alleen om op te vreten, ze kan nog goed zingen ook. Verder doet Capri Anderson (het liefje van Charlie Sheen) het met Toastboy, een nogal aangebrand type. Deze Capri is zo lekker dat het knappen van knopen van hemden en broeken op de redactie hoorbaar was. Als kerstgeschenk dit jaar een levende kerstvrouw, die zich uitstekend leent om tijdens de feestdagen bevallig mee onder de boom te liggen. Bree Daniels en Blake zijn twee stemmig geklede lesbiennes, die als toetje, of als voorgerecht(?) ingehuurd zijn om de geile lezer op te vrijen. Voor de liefhebbers van roodharigen treedt een andere Bree op, die niet zo onschuldig is als ze lijkt. Tot slot Madison Ivy, die zich van haar fraaie kanten ook al niet onbetuigd laat.

MECHELE HUGHES LINEHAN: ENGELS DES DOODS

Drie bewonderaars vielen voor een knappe, sexy stripper in Alaska en eentje moest dat – lek geschoten door een 0,44 Magnum – met de dood bekopen. Een bijna-slachtoffer verklaarde later voor de rechtbank: “Ze had een gespleten persoonlijkheid. Ze kon vreselijk lief zijn, maar als je je omdraaide, belazerde ze je waar je bijstond.” De mooie Mechele ging voor 99 jaar de gevangenis in. Maar nu is ze ineens weer vrij. Een onbekende bewonderaar betaalde de niet misselijke borgtocht en hoppa… Mechele was (voorlopig althans) weer een vrije vrouw. Lees haar wonderbaarlijke levensgeschiedenis.

AURORA SNOW: PUUR NATUUR MET EEN HART VAN GOUD

Aurora worstelde zich als vanzelf boven het enorme aanbod aan modellen met grote opgeblazen tieten uit. Door haar natuurlijke charme, een lichaam waar niet aan gesleuteld is en schoolmeisjesachtige uitstraling werd ze er meteen door de professionele fotografen uitgepikt. Holly Randall trok een tijdje met haar op en ontdekte dat Aurora over een hart van goud beschikt. Daar kunnen de hardliners in deze wereld nog wat van leren.

WAAROM BELAAGDE JONGEDAMES ZO VERDOMDE SEXY ZIJN

Pulpbladen waren een rage in de dertiger tot vijftiger jaren. Die populariteit vond zijn aanleiding in een perfecte combinatie van schaars geklede, sexy meisjes, die met de dood bedreigd werden door gemene Duitsers en ander nazituig. Ondanks de bedenkelijke reputatie van de pulpbladen waren de tekeningen en schilderijen juweeltjes van kunst. In deze reportage het werk van meester-illustrator Norman Saunders.

EN DAN HEBBEN WE NOG…

De leidster van de Tea Party met de loop van een revolver in haar mond (oeps, zeiden we revolver?), ehhh… lul in haar mond, Miley Cyrus die haar Walt Disney optredens heeft ingeruild voor volwassen rollen, zoals bij ons met een lul in haar mond. Natuurlijk ontbreken de privé-kiekjes niet, net zo min als onze fameuze humor in de vorm van cartoons en grappen. Ook in dit nummer valt er namelijk weer veel te lachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player