Hustler Magazine 143

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 143 // 15.656 keer bekeken


FOTOREPORTAGES

Bree Olson is de schitterende covergirl van nummer 143. We hebben haar niet zomaar uitgekozen en een opwindende reportage aan haar gewijd. We hebben dat gedaan omdat deze 25-jarige meid al drie jaar als fotomodel en actrice aan de top staat en nog steeds even verleidelijk oogt als toen ze begon.
Maar zij is niet de enige. Net zo sensationeel zijn de andere fotomodellen. Destiney Moore showt haar prachtige motorfiets (en enige fraaie persoonlijke onderdelen). Verder zien we Alyshia Kingston (een adembenemend negerinnetje), en een fotoshoot van twee vrouwen en één man, oftewel een trio. Sarah Vandella en Bill Bailey Rose verwennen elkaar hartstochtelijk, en als uitsmijter hebben we de goddelijke Dalia Dayze uit de zevende hemel geïmporteerd…

KEVIN BLATT: DE MAN ACHTER DE SEXTAPES

Kun je je de hard-core video van Paris Hilton en haar vriend nog herinneren? En de meer recente, waarop Kim Kardashian te zien is? Zonder Kevin Blatt waren deze sextapes nooit in de openbaarheid gekomen. Hustler-reporter Scott Fayner ontfutselt Blatt de geheimen achter de lancering van deze vele miljoenen dollars opleverende business.

GILBERT GOTTFRIED: DE KONING VAN DE DUBIEUZE GRAP

In Nederland en Vlaanderen kennen we hem niet, maar in Amerika is Gilbert Gottfried een bekende humorist. Redacteur Keith Valcourt vloog naar Las Vegas om de koning van de gemene en dubieuze grappen te interviewen. Het werd een van de leukste interviews van het afgelopen jaar. Mis de grappige antwoorden van Gilbert Gottfried niet!

WAAR DENKT EEN MAN DE HELE DAG AAN?

Zelfs onder de meest onmogelijke omstandigheden dwalen de gedachten van de man af. Het moet wel heel raar lopen, wil de mannelijke geest eens NIET aan sex denken. Een reportage van Philippe Machin.

DITJES EN DATJES, HUMOR EN VEEL MEER…

Zoals actrice Betty White met een lul in haar mond, verder een onderwijzeres die door haar toevallig ontdekte pornoverleden haar baan moest opzeggen, verder president Obama die adviseurs in dienst blijkt te hebben, die bij de grootste zakenbank ter wereld Goldman Sachs werken… Maar natuurlijk ontbreken ook de privé-kiekjes niet, net zo min als onze fameuze humor in de vorm van cartoons en grappen. Er valt weer veel te lachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player