Hustler Magazine 144

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 144 // 26.163 keer bekeken


FOTOREPORTAGES

We hebben weer een fantastische keuze gemaakt uit de mooiste, blote vrouwen die er op deze aardkloot rondlopen. Het kan gewoon niet op. Wat denk je van covergirl Jesse Jane, een heerlijke blonde slet die tot veel bereid is, dat zie je zo. En van Syren Sexton, die met haar vriendje Charles Dera spannende dingen doet, of van de serene schoonheid Natalie Nice, die werkelijk een perfecte kut heeft? De dames, nou ja dames, Jennifer en Aimee doen opwindende dingen met het vrouwelijke lekkers van de ander en weten ieder strategisch plekje te ontdekken. Ainsley Addison is een brutale meid en dat zie je meteen, terwijl Ashley zich duidelijk op haar gemak voelt tussen het antiek van Larry Flynt en het interieur van onze uitgever met haar aanwezigheid weet te verfraaien.

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN SCARLETT FAY

Veel mensen kijken terug op een verschrikkelijke jeugd, maar Scarlett Fay spant de kroon. Haar moeder is namelijk schizofreen met zelfmoordneigingen. Je kunt je voorstellen dat het leven voor de jonge Scarlett een hel was. Nu ze volwassen is, is Scarlett een gelukkige XXX-actrice, maar de zorg voor haar moeder weegt toch zwaar. Maar dat is niet te merken aan haar acteerwerk en in haar relaties met anderen en dat wil Scarlett ook niet, vernam reporter M. Allen Nathan die een dagje met haar optrok.

VRIJWILLIG VERKRACHT

Laura Wallage schrijft over haar sexervaring met een man, die zich had verborgen in een leegstaand huis, dat zij voor een vrijwilligersstichting een verfje gaf. Laura voelt zich aangetrokken tot mannen die zich aan iedere sociale controle onttrekken. In haar dromen doet ze alles wat ze haar maar opdragen. Zo is ze het vrijwillige slaafje van mannen, die niet meer aan onze moderne maatschappij willen meedoen. Op één gebied na dan. Waar dat toe leidt, lees je in deze reportage.

HET LAATSTE TABOE

Jantine Zeegers doorbreekt het laatste taboe tussen man en vrouw. Samen met haar vriend Rolf onderneemt ze een avontuur dat voor veel mannen een stap te ver gaat. En waarom? Jantine was altijd een tevreden en bevredigde vrouw. Totdat haar vriend een keer op zijn buik ligt te slapen en ze naar zijn strakke billen kijkt. Plotseling schiet het als een flits door haar heen: ‘Nu is het mijn beurt! Ik moet en zal hem neuken!’ Een reportage voor mannen die tegen een stootje kunnen…

NEUKEN MET MIJN NICHT

Redactiemedewerker Ed is opgegroeid in een dorp niet ver buiten Almelo. Op zijn negentiende werd hij bevangen door reiskriebels. Hij ging daarom een paar weekjes naar Normandië, waar zijn oom Derk en tante Suus al jaren wonen. Op het station stond ook zijn nicht Emmy. Ze was toen zeventien en op het moment dat hij haar zag, werd hij op slag verliefd. O jee, dat moest wel fout lopen.

DITJES EN DATJES, HUMOR EN MEER…

Zoals zangeres Hillary Scott en actrice Camille Grammer met een lul in hun mond, maar ook weetjes en watjes over onze waanzinnige maatschappij die uit zich uit iedere crisis vecht en haar veerkracht behoudt. Maar natuurlijk ontbreken ook de privé-kiekjes niet, net zo min als onze fameuze humor in de vorm van cartoons en grappen. Er valt weer gelukkig nog steeds veel te lachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player