Hustler Magazine 145

Geplaatst door  //  Hustler Magazine, Hustler Nieuws, In deze editie  //  Reacties uitgeschakeld voor Hustler Magazine 145 // 24.104 keer bekeken


FOTOREPORTAGES

Ook voor dit nummer hebben de Hustler-fotografen weer flink hun best gedaan. Ademloos paradeert een bonte stoet schitterende vrouwen in verleidelijke poses aan de hongerige ogen van de lezer-kijker voorbij. Covergirl Spencer Scott (een mannelijke naam, maar dat is ook het enige mannelijke aan haar!), showt ons haar prachtige vrouwelijke vormen en welvingen. Verder een uitgebreide reportage over Miela, een honingzoet meisje, dat nog regelmatig met haar Barbies speelt. Daarop aansluitend spelen Victoria en Sandy een opwindend verleidingsspel en Tommy Gunn neemt Brooklyn Lee eens stevig onderhanden. Brittany geeft een demonstratie hoe je er als vrouw perfect moet uitzien en Caprice ten slotte doet een verleidelijke striptease, die je als man eenvoudig niet onberoerd laat.

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN STOYA

Volgens journalist M. Allen Nathan is Stoya van zo’n uitzonderlijke klasse dat ze je tegelijkertijd een erectie en een hartaanval bezorgt. En dat niet alleen, ook een maagzweer, want het viel Nathan aanvankelijk niet mee om iets zinnigs uit deze verschrikkelijk mooie vrouw te krijgen. Toch lukte dat op een gegeven moment wel en verliet Stoya haar ivoren toren om open en bloot over haar leven en werk te praten. De voormalige balletdanseres vertelt o.a. over haar ontdekking van lelijk eendje tot onweerstaanbare vrouw en actrice en dat verhaal is naast haar schoonheid al interessant genoeg.


BEROEMD ACTEUR WILLIAM H. MACY IN HUSTLER

“Waarom ik een interview geef aan Hustler? Omdat ik een bijzondere band met het tijdschrift heb. Het kan me geen barst schelen wat mijn collega’s daarover denken. Hustler gaat over sex, en sex is toch het belangrijkste in ons leven?” William Macy speelde in vele, vele films. Soms in goede, zoals Pleasantville en Magnolia, maar ook in slechte als Jurassic Park III, Mystery Man en Wild Hogs. We herinneren hem echter vooral van zijn briljante rollen in Fargo, Boogie Nights en The Cooler.
In een interview met Larry Flynt himself en Keith Valcourt vertelt William Macey heel open over zijn scheiding van Felicity Huffman, die speelt in Desperate Housewives en zijn haat-liefdeverhouding met Hustler. Een boeiend interview met een boeiende man.

OP SEXVAKANTIE NAAR ZUID-EUROPA

Het valt niet mee om een originele en bevredigende vakantiebestemming te vinden. Hustler-redactrice Jantine Zeegers is al zowat overal geweest. Haar eerste vakantie boekte ze op haar zestiende naar het bekende Lloret de Mar en in de loop der jaren bezocht ze vrijwel alle Europese landen. Daarna ging ze naar Amerika, de Bounty-stranden van de Nederlandse Antillen, de Fiji- en Maagdeneilanden, het Australische koraalrif, China en zelfs naar de ijskoude Zuidpool. Tja, waar kon ze nog heen?

DITJES EN DATJES, HUMOR EN VEEL MEER…

Wie zich afvraagt hoe Kate Middleton, de vrouw van de Engelse Prins William, eruit ziet met een lul in haar mond, moet maar eens in deze Hustler kijken. Eén ding is zeker: William is een echte geluksvogel!
In de rubriek ‘Glitter & Glamour’ gunnen we je een blik op de blote jetsers van ladyboy Lady Gaga en ook Courtney Cox ontkomt daarbij niet aan het registrerende oog van de camera.
Verder natuurlijk de privé-kiekjes en uiteraard onze fameuze humor in de vorm van cartoons en moppen. Ook in dit nummer valt er namelijk weer veel te glimlachen en te grinniken.

Share
Get Adobe Flash player